Vælg-Selv Julegaveshop

Firmajulegaver er ment som en tak for de ansattes gode indsats og derfor en påskønnelse af medarbejderen. Ved at investere i firmagaver og firmajulegaver til dine medarbejdere, så viser du at du værdsætter dem og deres arbejdsindsats. Når du vælger firmajulegaver fra PRO-mote er du garanteret kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi leverer til såvel store som små virksomheder i det danske erhvervsliv.

Vores koncept er simpelt. Når du bestiller firmajulegaver fra PRO-mote, kan du enten selv vælge julegaverne eller lade dine medarbejdere vælge deres egen julegave fra julegaveshoppen. Her bestemmer du priskategorien, hvor vores gavebeviser starter fra 200kr. Hvert gavebevis indeholder en unik kode, som giver medarbejderne adgang til gaveshoppen, hvor der vil være flere julegaver at vælge imellem.

 
Du vælger gaveshop

Vælg en af vores gaveshops eller kontakt os og få lavet jeres egen gaveshop, hvor du selv bestemmer, hvilke firmajulegaver den skal indeholde.

 
Dine medarbejdere vælger gave

Du modtager et link samt unikke koder, som dine medarbejdere skal bruge til at vælge deres firmajulegave.

 
Når gaverne er valgt

Efter den aftalte deadline, modtager du en oversigt over de valgte firmajulegaver, så du kan se, hvilke gaver dine medarbejderne har valgt.

 
Vi leverer gaverne

Jeres valgte firmajulegaver bliver leveret på aftalte tid og sted, så de kan blive delt ud til medarbejderne.

Julegaver skal skabe glæde

Det er betænksomt at give julegaver, som man tænker at modtageren vil blive glad for at få. For virksomheder handler julegaver i høj grad om at vise medarbejderne, at de bliver sat pris på. Som chef behøver du dog ikke skulle stå på hovedet for at finde individuelle og personlige gaver til dem alle, men der bør være nogle tanker bag de gaver, du vælger at give til dit personale. Det gælder sådan set uanset om det er gaver til dine medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser.

For mange kan det derfor være en god idé at vælge en online julegaveshop, hvor medarbejderne selv kan vælge deres egen julegave. På den måde vil du kunne sammensætte et julegaveudvalg til enhver smag, hvor medarbejderen får flere valgmuligheder at vælge imellem. Denne fleksibilitet er eftertragtet hos mange, hvilket også er grunden til at flere virksomheder går med denne løsning, når de skal vælge firmajulegaver.

Lad dine medarbejdere vælge årets firmajulegaver

Som sagt kan det være svært at vælge, hvilke julegaver du skal købe til dine medarbejdere, da det ofte er en umulig opgave at stille alle tilfredse. Hos PRO-mote gør vi det nemt for dig. Ved at vælge en julegaveshop, hvor de ansatte selv vælger gave, kan du være sikker på, at alle bliver glade.

I vores sortiment kan du finde alt lige fra funktionelle køkkenprodukter i lækre designs fra KitchenAid, moderne boliginteriør fra Rosendahl Design Group og eksklusive livsstilsprodukter fra danske SACKit til håndklæder, tekstiler og sengelinned i kvalitetsmaterialer fra Georg Jensen Damask. Hos PRO-mote kan du finde de helt rigtige gaver til dine kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser.

Uanset virksomhedens størrelse, så kan vi skræddersy en julegaveshop, der matcher dine ønsker og budget. Du kan vælge mellem allerede sammensatte gaveshops eller selv udvælge de julegaver, som du synes, dine medarbejdere skal have valget mellem.

Skatteregler for firmajulegaver

Hvis du gerne vil undgå, at dine medarbejdere skal betale skat af de firmagaver, du giver dem, så er det essentielt at du kender til gældende regler. SKAT har udformet regler herfor, som du kan læse meget mere om på Skat.dk.

Blandt andet må du inden for et år højst give firmagaver for 1.100kr. pr. medarbejder inklusiv moms. Hvis du ikke har givet dit personale andre gaver i løbet af året, må julegaven altså have en værdi af 1.100 kr. inklusiv moms.

Vælg-Selv Firmagaver - hvad du ønsker, skal du få

Hos PRO-mote er du altid sikker på at kunne få den nødvendige vejledning uanset dit budget eller behov. Vi har over 20 års erfaring med at udvælge firmajulegaver til medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser, så hos os skal du få, hvad du ønsker. Har du specifikke ønsker, vil vi gøre alt for at få det til at lykkes.

Har du spørgsmål til konceptet Vælg Selv Shop eller vil du høre mere om dine muligheder for at sammensætte firmagaver, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 27 00 23.