Skip to main content

PRO-mote

Hos PRO-mote tilbyder vi et Full Service Concept, og vi tager dig i hånden fra start til slut, når du køber firmagaver, promotionsartikler eller profilbeklædning. Vores mål er, at det skal være så nemt som muligt for dig at bestille kvalitetsprodukter hos os.

Det kan være svært at navigere i de mange muligheder, der er i profilkøb, hvis man ikke har givet sig i kast med disse typer produkter før. Derfor kommer vi hos PRO-mote ud til dig og præsenterer vores koncept og giver idéer til profilering. Vi gennemgår vores kataloger og visualiserer en samlet løsning med skitser, designforslag, applikationsløsninger, materialeprøver m.m., så du kan danne dig et godt overblik, inden du tager den endelige beslutning.

Vores Full Service Concept omfatter desuden en logistikstyring, som tilpasses dine ønsker. Du skal blot informere om, hvad der skal leveres og hvor – så sikrer vi, at dit køb kommer til den rette adresse. Vi tilbyder naturligvis transport af din ordre samt lagerløsning, pakning og indpakning.

Med vores mere end 20 år i branchen har vi stor erfaring med profilindkøb. Derfor kan du være sikker på at få kompetent rådgivning og en kosteffektiv strategi, når du handler hos os. Du kan ringe til os på tlf. 70 27 00 23 eller skrive til os via vores kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde lige det, du er på udkig efter til dit firma.

We PRO-mote your brand!

Hvem er vi :

LENE WERTHER
LENE WERTHERlw@pro-mote.dk
Tlf: 27 58 51 53
SØREN ØSTERGAARD
SØREN ØSTERGAARDso@ pro-mote.dk
Tlf: 21 42 00 23

Velkommen til PRO-mote

Du skal vælge PRO-mote, da vi:

  • er en erfaren virksomhed, der tager dine opgaver personligt
  • har løst opgaver for store og små virksomheder i mange år
  • løbende deltager på messer og udstillinger for at finde de bedste produkter
  • har et stort udvalg, som du kan opleve i vores showroom
  • har et meget stort kontaktnet bestående af de rigtige producenter
  • kender de forskellige trykteknikkers muligheder og begrænsninger
  • kender vigtigheden af ordet ”deadline” og arbejder gerne 24 timer i døgnet
  • sørger for det kreative oplæg og fremstiller tryk- og repromateriale
  • ser det som vores fornemste opgave at gøre dig til en glad kunde.
Be Your Brand