Skip to main content

Golftøj med logo

Lækkert golftøj, som
medarbejderne vil elske!

Golf tøj med logo og print

Golfsæsonen er i fuld gang!

Hvis I er på jagt efter golftøj med firmalogo til jeres medarbejdere, er I kommet til det rette sted. Hos Pro-mote har vi et varieret udvalg af komfortabelt og stilfuldt golftøj til både herrer og damer, som I kan designe med eget logo eller budskab. Faktisk er det så pænt, at det også kan bruges udenfor banen!

Golftøj med logo til alle niveauer

Uanset om I søger golftøj til firmaets nybegyndere, øvede eller eliteudøvere, så finder I hos Pro-mote golftøj, som skaber de optimale betingelser for ydeevne, bevægelighed og komfort.

Styrk sammenholdet blandt dine medarbejdere

Sportstøj med firmalogo er en oplagt måde at eksponere jeres firma på. Golf - og sportstøj af høj kvalitet i moderne styles og populære farvenuancer vil helt sikkert sprede glæde og styrke sammenholdet blandt jeres medarbejdere, også i fritiden.
Hvad end det gælder turneringer, teambuilding eller andre udendørs sportsaktiviteter, så giver en ensartet profil et professionelt indtryk af virksomheden.

Løbetøj med logo

Priseksempler på firmagolftøj

Design dit eget firmagolfsæt
Vi har et unikt antal muligheder for at sammensætte de sæt der passer din virksomhed.
Vælg farver, logo og meget andet i vores shop.
Firmaløbetøj

Køb sættet

Craft Løbecap

C&B Gamble Sands Cap

  • Ultra-tyndt, høj åndbart One Touch® materiale med stretch. Sømløs konstruktion der passer alle hovedforme. Elastisk bånd på inderside og velcro luk. Denne model er med CB logo foran.

    100% polyester-Unisex-230 gsm

C&B golfcap kr. 225,00 ex. moms
Craft sko dame/herre

Craft sko med effektiv ventilation og god fleksibilitet. 

V150 Engineered sko har en luftig overdel i teknisk avanceret mesh, der giver fremragende ventilation.


Craft sko dame/herre kr. 619,00 ex moms
Craft Løbecap

C&B Seabeck Polo fås i flere stærke farver. Sikre optimal effekt for dig og dit brand

Performance polo med kontrastfarve og dekorative pipings. Materiale med indbygget UV-protection, designet til en aktiv livsstil. 
 
 
C&B Polo kr. 231,00 ex.moms
Image

Vi er specialister i
golftøj med logo

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi er derfor specialister i sportstøj med logo og tryk. Udover golftøj, tilbyder vi også løbetøj, cykeltøj og andre typer af firmasportstøj med tryk og firmalogo, og klarer også nemt andre typer synlig branding til sportsbegivenheder i firmaregi. Få inspiration i vores kataloger med golftøj og sportstøj, og bliv klar til jeres firmas fremtidige sportsaktiviteter på greenen.

Image
Image
Save the World

We care

Vi skaber de bedste produkter til vores kunder, mens vi minimerer vores miljøpåvirkning! Vi er forpligtet til at øge brugen af mere bæredygtige materialer i vores fremstillingsprocesser og produkter. Samtidig er vi drevet af en bæredygtig tankegang i hele designprocessen- udvikling af produkter i høj kvalitet, som ikke behøver at udskiftes så ofte, og som kommer i klassiske, tidløse farvevarianter med lang livscyklus.

Lækkert golftøj med logo gør jeres firma synligt på greenen

Nedtonet stil og komfortabelt tøj, man kan bevæge sig i, hører til golfsporten. Her ser man sjældent mange pangfarver og iøjnefaldende outfits, men hos Pro-mote kan vi alligevel sørge for, at du bliver bemærket!

Komfortabelt golftøj med dit firmalogo

Vi har et stort udvalg af funktionelt golftøj med firmalogo, og det er en god måde at markedsføre jeres firma på. Vi kan designe jeres golftøj, så I alle kan være en del af (sammen)holdet næste gang, I skal spille firmagolf.

Golftøj som firmagave

Golftøj med logo er også en god gaveidé til de aktive medarbejdere i firmaet, der er sporty i fritiden. Det kan både motivere de allerede golfglade kolleger, og få endnu flere til at prøve kræfter med den populære sport, hvis man har fået noget lækkert udstyr. Og så er det jo altså samtidig en fin mulighed for at få synliggjort jeres firmalogo eller budskab.

Design dit golftøj med logo

Da golf er en udendørssport, er beklædningen ekstra vigtig og skal være tilpasset årstiden og forholdene. Hos Pro-mote har vi et stort udvalg af firmagolftøj, som vi kan designe efter jeres ønsker, I finder bl.a. golfpoloer, nederdele, shorts, golfbukser og golfjakker til både kvinder og mænd.

Og hvem ved? Måske bliver jeres medarbejdere så begejstrede for det lækre og behagelige golftøj, at de også begynder at bruge det udenfor banen!

Se vores kataloger her

Firma løbetøj og sportstøj

Cutter & Buck - Sport og profiltøj, 2024

Se udvalget af sportstøj og profilbeklædning fra Cutter & Buck. I kataloget finder du bl.a. eksklusive golf-artikler af høj standard.
Se katalog her
Alt til Firmaets Events!

Craft Active Corporate Wear!

Se vores flotte katalog, vi håber du bliver inspireret, til de mange forskellige udendørs aktiviteter, sommeren forhåbentligt byder på.
Se katalog her

Se vores kataloger her

Firma løbetøj og sportstøj

PRO-mote - Be Your Brand magazine 2023

Kig i vores flotte inspirationskatalog     - Her er alt til Branding af jeres virksomhed!
Se katalog her
Alt til Firmaets Events!

Craft TeamWear

Se vores Golf og Teamwear tøj, vi håber du bliver inspireret, til de mange forskellige udendørs aktiviteter, sommeren forhåbentligt byder på.
Se katalog her

Se vores kataloger her

Firma løbetøj og sportstøj

Clique - Sport og profiltøj, 2024

Se udvalget af sportstøj og profilbeklædning fra Clique. I kataloget finder du bl.a. eksklusive golf-artikler af høj standard.
Se katalog her
Alt til Firmaets Events!

PRO-mote Golfkatalog 

Innovativt og funktionelt golftøj af højeste kvalitet. Tag et kig i kataloget og bliv inspireret af det varierede sortiment.
Se katalog her

Se vores kataloger her

Firma løbetøj og sportstøj

Se vores udvalg af bl.a Golf paraplyer

I kataloget finder du bl.a. eksklusive golf paraplyer af høj standard.
Se katalog her
Alt til Firmaets Events!

Speed Caps

Design jeres egen Cap så den matcher jeres profiltøj. Tag et kig i kataloget og bliv inspireret af det varierede sortiment.
Se katalog her

Har i særlige behov til jeres events? Vi står klar til at hjælpe!

Detaljer

Alle priser er ex. moms og AB lager. Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer.