Vi kan tilbyde dig utallige muligheder for at finde den helt rigtige firmajulegave til dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser. Hos PRO-mote har vi firmajulegaver af høj kvalitet til enhver smag, hvorfor du kan være helt sikker på at finde fantastiske julegaver til konkurrencedygtige priser, som vil stille alle tilfredse.

Uanset om det gælder medarbejdere, kunder, leverandører eller samarbejdspartnere, så er det på arbejdsmarkedet vigtigt at vise omtanke og påskønnelse igennem hele værdikæden. Men særligt er dine medarbejdere nøglen til din forretnings succes, og derfor bør de blive værdsat, så de aldrig er i tvivl om, at de spiller en vigtig rolle for virksomheden. Når du giver dine medarbejdere firmajulegaver, så viser du dem, at du sætter pris på dem og deres arbejdsindsats.

 

 


FUNC - Julekatalog 2019

Nyt katalog med flotte gaveæsker med vin, chokolade og delikatesser.

SackIT - Gavekatalog 2020

Få livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Se de spændende nyheder.

Andersen - Gavekatalog 2019

For de fleste er Andersen lig med møbler og boliginteriør til det moderne hjem. Vælg designprodukter med særpræg og et rent skandinavisk udtryk.

Gavekatalog 2019

160 sider fyldt med et væld af flotte gaveidéer indenfor boliginteriør og isenkram til alle med interesse for lækkert dansk og nordisk design i høj kvalitet.

Rosendahl Design Group - Gavekatalog 2020

Et væld af flotte gavepakker indenfor boliginteriør og isenkram til alle med interesse for nordisk kvalitetsdesign.

KitchenAid - Gavekatalog 2019

Lækre produkter til ethvert køkken. Gå på opdagelse i kataloget, hvor du kan finde perfekte julegaver til alle virksomheder, personalegrupper og budgetter.

Georg Jensen Damask - Gavekatalog 2019

Disse julegaver er fulde af luksus til hverdagslivet. Vælg blandt håndklæder, sengelinned og andre tekstiler i lækre kvaliteter til dine ansatte, kunder eller forretningsforbindelser.

FUNC- Årets Gavepakker 2019 

Vælg blandt et hav af lækre delikatesser, der giver skønne helhedsoplevelser for både næse og mund.

ELVANG - Gavekatalog 2019

Elvang er et dansk luksusmærke, der skaber alpaka-tekstiler fra udsøgte naturlige fibre med integritet og stolthed. Udforsk 15 sider med eksklusive tekstiler til boligen.

Skagerak - Gavekatalog 2019

Skagerak er en familieejet designvirksomhed, der vægter håndværksmæssig omhu, funktionalitet og nordisk æstetik, der gør hverdagen smukkere. Find designermøbler og interiør til ethvert hjem.

PR Chokolade  - Julelækkerier 

Forsød juletiden med kvalitetschokolade, velsmagende lakridser, gode vine og meget mere. Perfekt som firmajulegave til dine kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser.

Stelton Gavepakker 2019

Se Steltons gavekatalog for 2019, der er fyldt med produktnyheder og spændende julegavepakker.

Nordisk Gavekatalog 2019

Håndlavede produkter med tanke på kvalitet, kreativitet og gode råvarer fra naturens skattekammer. Vælg alt lige fra vinterbrygget juleøl, julesennep og karameller til brændte mandler og håndrørt mayonnaise.

GourmetGaven 2019

GourmetGaven er en samling af nøje udvalgte kvalitetsprodukter fra nogle af verdens mest anerkendte brands inden for gourmet og livsstil.

PRO-mote Julekatalog 2019

Igen i år har vi lavet et lækkert julegavekatalog, der gør det nemt for dig. Vi har samlet vores bedste firmajulegaver og kategoriseret dem i forskellige prisklasser.