Firmajulegaver til medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser

 

Vi kan tilbyde dig utallige muligheder for at finde den helt rigtige firmajulegave til dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser. Hos PRO-mote har vi firmajulegaver af høj kvalitet til enhver smag, hvorfor du kan være helt sikker på at finde fantastiske julegaver til konkurrencedygtige priser, som vil stille alle tilfredse.

Uanset om det gælder medarbejdere, kunder, leverandører eller samarbejdspartnere, så er det på arbejdsmarkedet vigtigt at vise omtanke og påskønnelse igennem hele værdikæden. Men særligt er dine medarbejdere nøglen til din forretnings succes, og derfor bør de blive værdsat, så de aldrig er i tvivl om, at de spiller en vigtig rolle for virksomheden. Når du giver dine medarbejdere firmajulegaver, så viser du dem, at du sætter pris på dem og deres arbejdsindsats.

Vores koncept er simpelt. Når du bestiller firmajulegaver fra PRO-mote, kan du enten selv vælge julegaverne eller lade dine medarbejdere vælge deres egen julegave fra julegaveshoppen. Her bestemmer du priskategorien, hvor vores gavebeviser starter fra 200kr. Hvert gavebevis indeholder en unik kode, som giver medarbejderne adgang til gaveshoppen, hvor der vil være flere julegaver at vælge imellem.

Med mere end 20 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive om valg af firmajulegaver, promotionsartikler og profilbeklædning til enhver anledning og ethvert budget. Vil du skabe god stemning på arbejdspladsen med en firmajulegave? Så ring til os på tlf. 70 27 00 23, hvor vi sammen kan finde eller sammensætte de bedste julegaver til dine medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser.

Firmajulegaver fra anerkendte mærker

Vi kan tilbyde firmagaver fra mere end 30 forskellige anerkendte mærker. I vores udvalg af mærkevarer finder du alt lige fra lækre køkkenprodukter fra KitchenAid og tidløst boliginteriør fra Rosendahl Design Group til eksklusive livsstilsprodukter fra danske SACKit og sengelinned i kvalitetsmaterialer fra Georg Jensen. Hos PRO-mote kan du finde de helt rigtige julegaver til dine kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser.  

Gavepakker med vin, øl, chokolade og delikatesser 

Kan vi friste med et væld af velsmagende lækkerier? Gå på opdagelse i vores brede sortiment af vin, øl, chokolade og delikatesser, og bliv inspireret til, hvordan du kan forsøde julen for dine medarbejdere, kunder eller leverandører, samarbejdspartnere. Se i katalogerne eller kontakt os for tilbud.

Online julegaveshop for medarbejdere

Vi har også spændende Vælg Selv Shops, hvor du enten kan vælge en af vores allerede sammensatte gaveshops eller få lavet din helt egen online gaveshop, hvor du selv bestemmer, hvilke firmajulegaver den skal indeholde. Tag et kig i de forskellige kategorier og bestil dine gavebeviser allerede i dag.  

Inspiration til kundegaver, medarbejdergaver og leverandørgaver

Uanset om du leder efter julegaver til kunder, personale eller forretningsforbindelser, så kan du få inspiration til årets firmajulegaver i følgende kataloger:


FUNC - Julekatalog 2019

Nyt katalog med flotte gaveæsker med vin, chokolade og delikatesser.

SackIT - Gavekatalog 2019

Få livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Se de spændende nyheder.

Andersen - Gavekatalog 2019

For de fleste er Andersen lig med møbler og boliginteriør til det moderne hjem. Vælg designprodukter med særpræg og et rent skandinavisk udtryk.

Gavekatalog 2019

160 sider fyldt med et væld af flotte gaveidéer indenfor boliginteriør og isenkram til alle med interesse for lækkert dansk og nordisk design i høj kvalitet.

Rosendahl Design Group - Gavekatalog 2019

Et væld af flotte gavepakker indenfor boliginteriør og isenkram til alle med interesse for nordisk kvalitetsdesign.

KitchenAid - Gavekatalog 2019

Lækre produkter til ethvert køkken. Gå på opdagelse i kataloget, hvor du kan finde perfekte julegaver til alle virksomheder, personalegrupper og budgetter.

Georg Jensen Damask - Gavekatalog 2019

Disse julegaver er fulde af luksus til hverdagslivet. Vælg blandt håndklæder, sengelinned og andre tekstiler i lækre kvaliteter til dine ansatte, kunder eller forretningsforbindelser.

FUNC- Årets Gavepakker 2019 

Vælg blandt et hav af lækre delikatesser, der giver skønne helhedsoplevelser for både næse og mund.

ELVANG - Gavekatalog 2019

Elvang er et dansk luksusmærke, der skaber alpaka-tekstiler fra udsøgte naturlige fibre med integritet og stolthed. Udforsk 15 sider med eksklusive tekstiler til boligen.

Skagerak - Gavekatalog 2019

Skagerak er en familieejet designvirksomhed, der vægter håndværksmæssig omhu, funktionalitet og nordisk æstetik, der gør hverdagen smukkere. Find designermøbler og interiør til ethvert hjem.

PR Chokolade  - Julelækkerier 

Forsød juletiden med kvalitetschokolade, velsmagende lakridser, gode vine og meget mere. Perfekt som firmajulegave til dine kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser.

Stelton Gavepakker 2019

Se Steltons gavekatalog for 2019, der er fyldt med produktnyheder og spændende julegavepakker.

Nordisk Gavekatalog 2019

Håndlavede produkter med tanke på kvalitet, kreativitet og gode råvarer fra naturens skattekammer. Vælg alt lige fra vinterbrygget juleøl, julesennep og karameller til brændte mandler og håndrørt mayonnaise.

GourmetGaven 2019

GourmetGaven er en samling af nøje udvalgte kvalitetsprodukter fra nogle af verdens mest anerkendte brands inden for gourmet og livsstil.

PRO-mote Julekatalog 2019

Igen i år har vi lavet et lækkert julegavekatalog, der gør det nemt for dig. Vi har samlet vores bedste firmajulegaver og kategoriseret dem i forskellige prisklasser.

 

PRO-mote Julegodter 2019

Se vores lækre julegodter. I dette katalog har vi sammensat et stort udvalg af lækre gaveæsker og muligheder for private label løsninger.


Find den perfekte firmajulegave

Undgå julestress - planlæg årets firmajulegave i god tid

Når du skal finde årets firmajulegave, der sender det rigtige signal og skaber værdi hos virksomhedens personale, så kræver det tidlig planlægning og fokus. Tag fat i os allerede nu og undgå at stresse i december. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom i Hedehusene, hvor du kan få inspiration til firmajulegaven.

Unikke julegaver til personale, kunder og forretningsforbindelser 

PRO-mote har stor erfaring i at vejlede i valget af firmajulegaver, der skaber glæde hos modtageren. Vi har adgang til de mest populære mærker indenfor firmagaver og er i stand til at sammensætte den unikke firmajulegave. Derudover kan vi tilbyde mange julekurve med delikatesser, chokolade, øl, vin m.m. Uanset din virksomheds størrelse eller ønsker til en særlig prisklasse, så kan vi skræddersy den perfekte løsning.

Vi hjælper med at finde årets firmajulegave 2020

Hvis du gerne vil forkæle dine medarbejdere, kunder, samarbejdspartner eller leverandører med en uovertruffen firmajulegave, så kan du kontakte os på tlf. 70 27 00 23. Vi sidder klar til at besvare enhver henvendelse.