Skip to main content

Løbetøj og sportstøj med logo

Lækkert sportstøj
dine medarbejdere vil elske!

Image

Sæsonen for løb og
udendørs sportsaktiviteter er startet!

Skal dine medarbejdere udstyres med løbetøj eller sportstøj, så finder du det hele hos PRO-mote. Vi har et kæmpe udvalg af funktionelle og smarte løbe T-shirts, løbeshorts, løbe-tees og løbetights samt sportstrøjer og løbesæt. Vi tilbyder den eftertragtede Craft-serie, men vi har også andre lækre brands i sortimentet.

Styrk sammenholdet blandt dine medarbejdere

Det er afgørende at din virksomhed bliver eksponeret på den helt rette måde. Løbe- og sportstøj af høj kvalitet i moderne styles og populære farvenuancer, vil med garanti kunne sprede glæde og styrke sammenholdet blandt dine medarbejdere. Hvad end det gælder motionsløb, turneringer eller andre udendørs sportsaktiviteter, så giver en ens profil et professionelt indtryk af virksomheden.

Firmatøj med logo

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi er derfor specialister indenfor profilering. Ønsker du løbetrøjer med tryk, firmalogo på tights og drikkedunke, løbe T-shirts med tryk eller anden synlig branding til sportsbegivenheder i firmaregi, kan vi også klare det. Få inspiration i nedenstående kataloger med sportstøj til virksomheder, og bliv klar til DHL-stafetten, det lokale motionsløb eller andre sportsaktiviteter.

Løbetøj

Om du er nybegynder, øvet eller elite udøver, så kig her. Her finder du løbetøj med lette funktionelle og ergonomiske formet beklædning, som skaber de optimale betingelser for ydeevne og velvære.

Løbetøj med logo
Image

Cykeltøj

Uanset om du er motionisten, som foretrækker en cykeltur i solen eller eliterytteren, som forbereder det næste race- så er vores cykeltøj noget for dig. Kombinationen af særdeles funktionelle materialer og ergonomisk design gør, at produkterne er med til at regulere kroppens mikroklima, hvilket giver optimal bevægelses frihed og komfort i rytterstillingen.

Team Sport

CRAFT har udviklet funktionelt sportsbeklædning i mere end 30 år. Gennem alle årerne har vi aktivt arbejdet med professionelle atleter for at forstå deres individuelle krav- lige fra motionisten til eliten. Den ekspertice kan du,din klub eller virksomhed nu drage nytte af. I kan designe jeres helt eget klubtøj- i jeres egne farver og med jeres egne logoer.

Image
Image

Specialdesignet sportstøj - mere profil for pengene

Med denne kollektion vil vi vise specialdesignede artikler indenfor al sport. Special Design bestyder, at produkterne får deres eget unikke udtryk allerede før produktion. Her kan man styre bl.a. indfarvning af tekstiler, detaljer og logomærkning, som ikke kan lade sig gøre når produktet er færdigt. Du kan med andre ord få et helt unikt og specialdesignet produkt i JERES design.

Golftøj

Branded golftøj klæder dig på til jeres næste golf event. Kvalitet og funktionalitet på højt plan, så du kan yde dit ypperste! Vores golftøj kombinerer stil og funktionalitet i  lækkert tøj til golfspilleren men også til fritidsbrug.

Image
Image

Løb

Se vores Nye løbe katalog!
Skal du arrangerer firmaløb, sommerfest, firmafodbold og lignende håber vi,  du bliver inspireret her, til de mange forskellige udendørs aktiviteter, som foråret- og sommeren forhåbentligt byder på.
Image
Save the World

We care

Vi skaber de bedste produkter til vores kunder, mens vi minimerer vores miljøpåvirkning! Vi er forpligtet til at øge brugen af mere bæredygtige materialer i vores fremstillingsprocesser og produkter. Samtidig er vi drevet af en bæredygtig tankegang i hele designprocessen- udvikling af produkter i høj kvalitet, som ikke behøver at udskiftes så ofte, og som kommer i klassiske, tidløse farvevarianter med lang livscyklus.

Se vores kataloger her

Firma løbetøj og sportstøj

Firma løbetøj og sportstøj

Bliv klar til DHL-stafetten og andre sportsaktiviteter med virksomheden. Vi har hele Craft serien, men også mange andre lækre sportsmærker. Det brede udvalg sikrer, at der er noget til enhver smag.
Se katalog her
Alt til Forårets - og Sommerens Events!

Alt til Forårets - og Sommerens løb!

Se vores Løbe katalog, vi håber du bliver inspireret, til de mange forskellige udendørs aktiviteter, som foråret- og sommeren forhåbentligt byder på.
Se katalog her
Firma sportstøj

Firma sportstøj

Bliv klar til starten på golfsæsonen  og andre sportsaktiviteter med din virksomhed. Det brede udvalg sikrer, at der er noget til enhver smag.
Se katalog her
Design dit eget sportstøj !

Craft Corporate

Dette sportstøj er komfortabel, sporty og kendetegnet ved sin høje kvalitet. Denne kollektion er perfekt til fritid, promotion og arbejde.
Se katalog her
Special Design

Craft Footwear

Se vores flotte udvalg i footwear og bliv klogere på hvordan din løbesko er opbygget!

Se katalog her
Design dit eget sportstøj !

Design dit eget sportstøj!

Med denne kollektion vil vi vise specialdesignede artikler indenfor al sport. Special Design betyder, at produkterne får deres eget unikke udtryk allerede før produktion.
Se katalog her
Special Design

Craft Padel 2024

Padel er det nye hit ! Her finder du alt du kal bruge til din sport. beklædning - sko og tilbehør

Se katalog her
Design dit eget sportstøj !

Cutter & Buck!

Nyt katalog med lækkert tøj til sport og fritid.                                                                     
Se katalog her
Design dit eget sportstøj !

Design tøjet til dit Team

Nyt katalog med lækkert tøj til sport og fritid.                                                                     
Se katalog her
Design dit eget sportstøj !

Design tøjet til dit cykelhold

Nyt katalog med lækkert tøj til sport og fritid.                                                                     
Se katalog her

Har i særlige behov til jeres events? Vi står klar til at hjælpe!

Detaljer

Alle priser er ex. moms og AB lager. Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer.