Telefon: 70270023

Påskegaver til personale, kunder og leverandører

Er du på udkig efter den helt rigtige påskegave?

Hos PRO-mote kan du finde påskeæg, påskechokolade og vingummi til dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser i flere prisklasser. Chokoladegaver har i mange år være meget populære og det er de også den dag i dag. Påskeæg er skønne og velsmagende firmagaver, der værdsættes højt hos modtagerne, og som er perfekt til at forsøde påsken med.

Vi leverer forskellige påskelækkerier i flotte indpakninger og lækre smagsvarianter, herunder marcipanæg, nougatæg, fugleæg og påskemandler, så du kan helt sikkert finde noget for enhver smag. Overrask dine ansatte, leverandører eller kunder, med en påskegave fra vores store udvalg af danske og udenlandske påskedelikatesser. Gå på opdagelse i vores kataloger med påskegaver, påskeæg og påskeæsker.
Påske 2020

Påske 2021

Vi leverer forskellige påskelækkerier i flotte indpakninger og lækre smagsvarianter, herunder marcipanæg, nougatæg, fugleæg og påskemandler, så du kan helt sikkert finde noget for enhver smag.
Se katalog her
PRO-mote Påske

PRO-mote Påske

Vi har et stort udvalg af lækre påskegaver!
Se katalog her
PR Chokolade Påske 2020

PR Chokolade Påske 2021

Vi leverer påskechokolade i smukke indpakninger.Her er smagfulde lækkerier som matcher forskellige budgetter- så her kan du finde påskechokolade til både medarbejder og kunder.
Se katalog her
Wally og Whiz

Wally og Whiz

Er du til gourmet vingummi istedet for påskeæg - så er dette lige noget for dig!
Se katalog her
Sv. Michelsen Chokolade

Sv.Michelsen Chokolade

Der er en grund til at Sv.Michelsen er Kgl.Hofleverandør. Her finder du det smukkeste chokolade og de fine kunstdåser der hver år er illustreret af dronningen.
Se katalog her
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Er du til gourmet lakrids istedet for påskeæg - så er dette lige noget for dig!
Se katalog her
Alle priser er ex. moms og AB lager. Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.