Skip to main content

Firmagaver tilkundermedarbejdereleverandørersamarbejdspartnereskaber glæde

Firmagaver til kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere

Hos PRO-mote kan vi tilbyde et stort udvalg af firmagaver, kundegaver og medarbejdergaver fra kendte brands til enhver smag og anledning. Hvis du ikke allerede har indført en gavepolitik i din virksomhed, er det måske på tide at indføre det nu. Firmagaver er nemlig en rigtig god investering, hvis du gerne vil styrke relationen til dine kunder. Og de kan bidrage med mere, end du lige tror. Firmagaver til dine medarbejdere kan være med til at vise påskønnelse, øge motivationen og generelt sprede godt humør på arbejdspladsen.

I vores brede produktsortiment kan du nemt finde de rette firmagaveartikler til receptionen, fødselsdagen, jubilæet og ikke mindst julen – endda i flere prisklasser. Uanset om du leder efter firmagaver til kunder, medarbejdere, leverandører eller samarbejdspartnere, kan vi skræddersy den perfekte løsning.
PRO-mote Julekatalog 2021

PRO-mote Julekatalog 2023

68 SIDERS GAVE-IDEÉR TIL ÅRETS JULEGAVE Det er allerede tid til at tænke på årets julegave – til personale, kunder og måske leverandører? Gaver er et af vore specialer, og for at gøre det nemt at overskue, er gaverne inddelt i prisgrupper. Lad os få lov til at byde ind – vi har masser af erfaring og viden og vil være den oplagte samarbejdspartner.

Se katalog her
SACKit Promotion

SACKit Promotion

Vi kan med stor glæde præsentere det nye promotion katalog! Se de mange muligheder for at få jeres logo på SACKit produkter – alt fra en lille højtaler til full printet sækkestole.

Skal jeres virksomhed have et event, hvor der skal gives og/eller konkurreres om fede gaver? Hvorfor så ikke give en gave med jeres eget logo?

Se katalog her
Åretsgave pakker 2021

Spring Copenhagen - Gavekatalog 2023

Spring Copenhagen er en dansk designvirksomhed med rødder i skandinavisk designtradition. Vi har et simpelt, men klart løfte: at inspirere til et bedre hverdagsliv.
Se katalog her
Rosendahl Design Group - Gavekatalog 2021

Rosendahl Design Group - Gavekatalog 2024

I dette katalog finder du firmagaveartikler fra kendte brands, såsom Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen, Holmegaard, Juna, Lyngby porcelæn, Bjørn Wiinblad og Kähler.
Se katalog her
Eksklusive gaver - KOSTA BODA 2021

Kosta Boda gaver 

Et oplagt gavevalg til receptionen, fødselsdagen, jubilæet eller anden større begivenhed. Hvis du gerne vil sætte lidt mere kulør på hverdagen, så vælg blandt de mange farverige designs hos Kosta Boda.
Se katalog her
Eksklusive gaver - ORREFORS 2022

Eksklusive gaver - ORREFORS

Et oplagt gavevalg til receptionen, fødselsdagen, jubilæet eller anden større begivenhed. Vælg Orrefors, hvis du ønsker mere klassiske og stilrene gavedesigns.
Se katalog her
D&J - Gavekatalog 2021

D&J - Gavekatalog 2024

I dette gavekatalog finder du populære firmagaver til enhver smag. Vælg blandt lækkert køkkengrej, sengetilbehør, boliginteriør, rejsetasker og tilbehør til badeværelset.
Se katalog her
Sagaform - Gavekatalog 2022

Sagaform - Gavekatalog 2024

Her finder du veldesignede produkter til overkommelige priser, der er lige så gode at give som at få. Tag et kig i kataloget og bliv inspireret af det varierede sortiment.
Se katalog her
Gavekatalog 2021

Gavekatalog 2024

Gavekatalog med 160 siders inspiration. Perfekt til kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere. Det brede udvalg sikrer, at der er noget til enhver smag.
Se katalog her
Gavekatalog 2021

BYON 2024

SE vores flotte udvalg af farverige produkter til hjemmet eller kontoret.

Se katalog her
Gavekatalog 2021

Spirtis & More 2023

SE vores flotet udvalg -  Perfekt til kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere. Det brede udvalg sikrer, at der er noget til enhver smag.

Se katalog her

Gør din firmagave unik med logo, navn eller en personlig hilsen

Ønsker du at promovere din virksomhed, eller vil du gerne gøre firmagaven ekstra unik? Så har du mulighed for at få din virksomheds logo, navn eller personlig hilsen på selve gaven. Med mere end 20 år i branchen har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive om valg af firmajulegaver, promotionsartikler og profilbeklædning til enhver anledning og ethvert budget.

Vil du forkæle dine medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser med en firmagave? Så ring til os på tlf. 70 27 00 23 eller henvend dig via vores kontaktformular herunder. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, og holde dig opdateret på nye inspirerende produkter til det danske erhvervsliv.