Skip to main content

Cykeltøj med logo

Lækkert firma cykeltøj, som
medarbejderne vil elske!

Image

Cykelsæsonen er i fuld gang!

Gader og veje er fyldt med cykelglade danskere, så hvorfor ikke tilbyde medarbejderne noget lækkert cykeltøj med firmalogo? Hos Pro-mote har vi lagt os i sadlen for at tilbyde et varieret udvalg af komfortabelt cykeltøj til både herrer og damer, som I kan få designet med eget logo eller budskab.

Image

Skal holdet have den rigtige Tour de France stemning?


Vi sikre en høj kvalitet, god pasform og en oplagt måde at eksponere jeres firma på. Giv konkurrenterne baghjul og kast lidt Tour de France glans over jeres hold.

Sport styrker sammenholdet blandt medarbejderne

Vores cykeltøj af høj kvalitet i moderne styles og flotte farver kan opgradere enhver cykeltur! Cykeltøj med firmalogo er en oplagt måde at eksponere jeres firma på, som giver alle andre baghjul.  Hvad end det gælder cykeltøj til firmaets fritidsmotionister, jeres eget firmacykelløb, cykeltøj til teambuilding eller andre sportsaktiviteter, så giver en ensartet profil et professionelt indtryk af virksomheden.

Løbetøj med logo

Priseksempler på firmacykeltøj

Design dit eget cykeltøj
Vi har et unikt antal muligheder for at sammensætte de sæt der passer din virksomhed.
Vælg farver, logo og meget andet i vores shop.
Firmaløbetøj

Køb sættet

Craft Løbecap

Craft Water Bottle

0,7 liter drikkedunk med aftageligt og vaskbart låg. 100% PE, BPA fri
Craft Water bottle kr. 36,00 ex. moms
Craft Løbesko dame/herre

Craft Essence Bike Shorts

Elastiske, funktionelle og miljøvenlige cykelbukser.

Craft Essence Bike Shorts kr. 389,00 ex moms
Craft Løbecap

Craft Essence Jersey 

Essence Jersey er en blød, elastisk og funktionel cykeltrøje, der gør cykling endnu grønnere. 
Craft Essence jersey kr. 299,00 ex.moms
Image

Vi er specialister i
cykeltøj med logo

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi er derfor specialister i alle former for tøj med logo og tryk. Udover cykeltøj tilbyder vi f.eks. golftøj, løbetøj og firmasportstøj med tryk og firmalogo, og vi klarer også nemt andre typer synlig branding til sportsbegivenheder i firmaregi. Få inspiration i vores kataloger med cykeltøj, sportstøj og udstyr, og bliv godt kørende til jeres næste aktiviteter på to hjul.

Image
Image
Save the World

We care

Vi skaber de bedste produkter til vores kunder, mens vi minimerer vores miljøpåvirkning! Vi er forpligtet til at øge brugen af mere bæredygtige materialer i vores fremstillingsprocesser og produkter. Samtidig er vi drevet af en bæredygtig tankegang i hele designprocessen- udvikling af produkter i høj kvalitet, som ikke behøver at udskiftes så ofte, og som kommer i klassiske, tidløse farvevarianter med lang livscyklus.

Cool cykeltøj med logo gør jeres firma synligt på vejene

Cykling er med god grund blevet meget populært de senere år. Mange virksomheder har aktive ansatte, der gerne begiver sig ud på vejene i stramtsiddende lycra, både i fritiden og på vej til og fra arbejde. Så hvorfor ikke motivere dem med lækkert cykeltøj med firmalogo?

Cykeltøj med firmalogo til jeres medarbejdere

Cykeltøj med logo er en god måde at gøre jeres virksomhed synlig på. I kan motivere medarbejderne og samtidig markedsføre firmaet som en arbejdsplads med aktive ansatte. Firmacykeltøj er også en god gaveidé, der kan være med til at få flere ansatte til tage cyklen frem for bilen, og det kan være en fin anerkendelse til de kolleger, der allerede flittigt bruger cyklen som transportmiddel til arbejdspladsen.

Tøj til et helt firmacykelhold?

Hvis jeres firma har et lille hold af flere kolleger der cykler sammen, giver det også ekstra god effekt at de bærer det samme firmacykeltøj. Det kan være med til at styrke fællesskabsfølelsen, og det gavner både medarbejderne og jeres virksomhed, når man trives og er aktive sammen. Og så ser det altså bare ekstra godt ud, når man er flere, der bærer cykeltøj med samme firmalogo!

Firmacykeltøj, der kan lokke flere kolleger ud at cykle

Hos Pro-mote har vi et stort udvalg af cykeltøj med logo, der giver turen på vejene ekstra medvind, hvad enten I har et stort eller mindre hold af cykel-entusiastiske medarbejdere. Vi er sikre på, at vores cykeltøj også kan lokke endnu flere kolleger ud og få nogle kilometer i benene og vind i ansigtet, når de ser det fede firmacykeltøj, som vi kan designe til jer. 

Tag et kig i vores katalog og se udvalget af
cykelbukser, cykelveste, cykeltees og cykeljakker


– de mangler jo kun jeres firmalogo!

Se vores kataloger her

Firma løbetøj og sportstøj

Craft Cykel Tøj

Design jeres eget unikke teamtøj! Sportsbeklædning til cykling, løb, triatlon og xc - alt sammen i jeres egne farver og logoer.
Se katalog her
Alt til Forårets - og Sommerens Events!

Craft Active Coporate Wear

Se vores flotte katalog, vi håber du bliver inspireret, til de mange forskellige udendørs aktiviteter, som foråret- og sommeren forhåbentligt byder på.
Se katalog her

Se vores kataloger her

Firma løbetøj og sportstøj

Be Your Brand Magazine 2023

Kig i vores flotte inspirationskatalog- Her er alt til Branding af jeres virksomhed!
Se katalog her
Alt til Forårets - og Sommerens Events!

Alt til Forårets - og Sommerens Events!

Se vores flotte team katalog, vi håber du bliver inspireret, til de mange forskellige udendørs aktiviteter, som foråret- og sommeren forhåbentligt byder på.
Se katalog her

Se vores kataloger her

Firma løbetøj og sportstøj

Cykel Tøj

Se mulighederne for at få lavet jeres firma cykeltøj.
Se katalog her

Har i særlige behov til jeres events? Vi står klar til at hjælpe!

Detaljer

Alle priser er ex. moms og AB lager. Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer.