WOOfit Headphones

* Obligatoriske felter
Produktbeskrivelse

Detaljer

Trådløs frihed
Selvfølgelig kan alt forbindes trådløst via Bluetooth. Slip for den irriterende ledning, som sætter sig fast overalt, når du er på farten! Det indbyggede batteri giver dig op til 12 timers musik på en enkelt opladning – lad musikken flyde og nyd friheden til at danse til din yndlingsnummer eller til en løbetur på stranden. Hvis du alligevel skulle løbe tør for strøm, kan du altid koble WOOFit Headphone til via kabel og få ubegrænset lyttetid – smart!

Komfort og rene linjer
Når du får WOOFit Headphone i hænderne mærker du med det samme, at materialer og design er nøje udvalgt til at give dine ører komfort og luksus! WOOFit Headphone er med sine 168 g super let og lige til at snuppe med på farten.
Få perfekt pasform med den justerbare bøjle, de fleksible ørekopper og lækre bløde puder. WOOFit headphone er udviklet som en on-ear headphone, som ikke dækker hele øret – derfor kan du have dem på i timevis, uden at de bliver for varme.

Forkæl dine ører med fantastisk lyd!

Detaljer
- Bluetooth Solution: CSR
- Bluetooth version: V4.0
- Trådløs via Bluetooth. Egnet til iPad, iPod, iPhone, pc, Mp3 afspiller, Smartphones og alle enheder der indeholder Bluetooth
- Support agreement: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
- Operating distance Rækkevidde: 10m
- Batteri: 290MAH
- Charging time Opladetid: about 3 hours
- Charging current Ladespænding: 170MA
- Playing time: up to 12 hours
- Driver Unit Driver: Ø40mm
- Sensitivity Lydsensitivitet: 105dB/1mW(S.P.L at 1KHz)
- Impedance Impedans: 32Ω
- Frequency Range Frekvens: 20Hz-20KHz
- Rated Power: 10mw
- Max. Power: 20mw
- Measurements Mål: 165x185x70mm
- Weight Vægt: 168g
- Materials: Aluminum and high protein leather
- On-ear headphone

Without ANC

Vedligeholdelse:
WOOFit Headphone er fremstillet i proteinlæder og aluminium. Materialerne er smudsafvisende, men rengøres let med en opvredet klud, hvis de alligevel skulle blive snavsede.