Stelton To Stay or To Go

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sæt fra Stelton med elkedel, stempelkande og To Go Kop.

EM77 elkedel
Designklassiker i ny fortolkning. Erik Magnussens klassiske termokande EM77, 1,5L, sort, har prydet kaffeborde verden rundt i over 40 år, og nu introduceres et helt nyt medlem af EM familien: EM77 elkedlen, der tilfører køkkenet et stilrent udtryk. EM77 elkedlen har en høj ydeevne, der bevirker, at vandet koger hurtigt med et minimum af energiforbrug.

Mål: Ø: 13,3 CM, H: 25 CM

EM 77 stempelkande
Designklassiker i ny fortolkning. EM Press Stempelkanden, 1L, sort, har samme enkle formsprog som EM77 og rummer otte kopper kaffe. Stempelkanden kan med sine dobbelte vægge holde kaffen varm i længere tid. Ved servering af kaffe åbnes kandens låg ved at dreje tappen på låget, og efter servering lukkes kanden ved at dreje låget tilbage igen.

Mål: W:14 CM L:14 CM H:22 CM

To Go Krus
EM77, 0,4L, sort, er sammensat af lige dele perfekt form og funktionalitet.​ Nyd din kaffe både hjemme og på farten. To Go Click lader​ dig nyde både varme og kolde drikke, når du er på tur.​ Koppen er perfekt til køreturen til og fra arbejde, til gåture med​ barnevognen, på rejser eller når du på anden vis er ”on the go”​.

​Gaven indeholder:​
EM77 elkedel, sort​
EM77 kaffe stempelkande, sort​
To Go kop, 0,4L, sort