Soehnle Fit Connect 300

Produktbeskrivelse

Detaljer

Fitness Tracker Fit Connect 300 HR kan noget de fleste aktivitetsmålere ikke kan – du kan bruge det som træningsur. Man kan starte en særkilt aktivitet, og uret viser den samlede distance, beregnet via antal skridt, tid, forbrændte kcal. samt info om puls.

Træningsur
Start en aktivitet på uret, og gå i gang med din træning. Når du er færdig, trykker du på stop, og uret vil vise dig tilbagelagt distance, tid, forbrændte kcal. samt gennemsnitspuls og tid i hver pulszone. En super smart feature til dig, som gerne vil i gang med at være mere aktiv, og se hvad du har udrettet efter aktiviteten. Uret er også vandtæt, så den kan bruges til at svømme med, dog ikke dykke.

Aktivitetsmåler
Fitness armbåndet viser antal skridt, distance, forbrændte kcal.

Pulsmåler
Aktivitetsmåleren har indbygget pulsmåler i selve uret, og du kan se din puls her og nu på uret. Herudover gemmer den dine pulsmålingerne løbende, så du kan se din udvikling gennem hele dagen inde i App’en.

Søvnanalyse
Armbåndet kan også analysere hvordan du har sovet om natten. Dette vises nemt og overskueligt i App’en, hvor du vil kunne se både dyb/let søvn.

Telefon/ SMS notifikation
Fitness trackeren kan også vise, hvis du har et mistet opkald eller fået en SMS. Den viser ikke selve sms’en, men notificere om, at du har fået en.

Opret personlige mål
Via App’en kan du for hvert parameter oprette et mål. Det kan være, at du har et mål om at gå x antal skridt, forbrænde x antal kcal, sove 8 timer om natten eller noget helt tredje.

Letlæseligt LED display
Et flot og letlæseligt OLED display med sort baggrund og hvide tal.

Nem opladning
Produktet lades op via et USB stik, og du kan sætte det i din computer, Iphone oplader eller noget helt tredje med USB indgang, hvilket giver et væld af muligheder.

Automatisk overførsel via bluetooth
Du behøver ingen kabler for at overføre dine data, det går helt automatisk, så snart du har oprettet forbindelse til din smartphone første gang.

Viser dato og tid
Du kan også bruge den som et almindeligt armbåndsur, hvor den viser dato og tid samt batteritid.