MOVEit Bluetooth Højtaler

Produktbeskrivelse

Detaljer

Bluetooth højtaler i stilren indpakning

Bluetooth højtaler pakket ind i lækkert dansk design. Fronten kan udskiftes, så højtaleren kan tilpasses lige præcis din indretning og stil. Du kan tilkøbe andre fronter her. Stoffet er lavet af danske Gabriel, som ligeledes står bag beklædningen til flere danske møbelklassikere. MOVEit Bluetooth højtaleren er en stilfuld kvalitetshøjtaler, som ud over at være pæn, også levere en absolut fremragende lyd.

De 4 enheder i højtaleren, sikrer et dynamisk og harmonisk lydbillede. Bunden er god med en dyb tilpasset bas, mellemtonen sprød og detaljerig og diskanten er klar og præcis – selv når der skrues højt op! Du får her en super velspillende og stilren højtaler til få penge.

Bluetooth højtaler med indbygget batteri

MOVEit fra danske SACKit spiller via bluetooth. Det er derfor ikke nødvendigt, at have en enhed tilsluttet via jack-stik. Du kan i stedet nyde din musik trådløst. Det gør, at højtaleren er fleksibel i forhold til placering. Du kan tage den med dig, og spille præcis hvor du ønsker. I sommerhuset, stuen, soveværelset, forteltet, haven eller på stranden.

Højtaleren er batteridrevet, og har op til 12 timers batterilevetid. Den indbyggede USB indgang gør, at du kan oplade din smartphone/tablet mens du afspiller musik, så denne ikke slipper tør for strøm.