Mastrad Stegetermometer

Produktbeskrivelse

Detaljer

Den første 100% trådløse madlavningstemperaturmåler! Nu kan du endelig være sammen med dine gæster alt imens maden - næsten - passer sig selv.

  • Måler temperaturen, og angiver samtidig tilberedningstid
  • Bluettooth og App-kontrol via mobil/tablet
  • Batteritid på op til 24 timer

Ingen ledning at tage hensyn til

Meat It fra franske Matrad har hele to måleenheder indbygget, og virker gennem Bluetooth. På den måde har du ingen ledning at skulle tage hensyn til.

Du downloader blot en gratis app til din smartphone og du er klar! 

Meat It app’en har forprogrammerede indstillinger og det er samtidigt muligt at sætte personlige indstillinger, som passer til netop dit behov.

Det er muligt at forbinde op til 4 enheder til den samme app. Enheden har et indbygget batteri , som har en batteritid på op til 24 timer. Stegetermometret oplades via den medfølgende lader.

Fortæller dig om tilberedningstiden

Stegetermometret fra Matrad måler både temperaturen i din tilberedte mad, men fortæller dig også om tilberedningstiden. En særlig funktion, som kun få stegetermometre tilbyder i dag.

Meat It måler temperaturen og sender informationen til din gratis downloadede app på mobilen eller tableten. Herfra kan du nu aflæse temperaturen på det som tilberedes, men du får ligeledes præsenteret en forventet tidbedredningstid.

Den lille hjælper i køkkenet

Matrad stegetermometret er den lille hjælper i køkkenet, som du altid har haft brug for. Enheden måler fra -30 til 300°C og kan klare op til 600 grader i op til 3 minutter. 

Meat It advarer via app'en, når der ikke er varme nok, eller der er for meget varme under madlavningen.

Rækkevidden er ved uhindret forhold op til hele 20 meter! Ved brug af fx lukket grill eller ovn, er rækkevidden op til 6 meter.