Telefon: 70270023

Løbetøj med logo

Lækkert løbetøj
dine medarbejdere vil elske!

Image

Sæsonen for løb og
udendørs sportsaktiviteter er startet!

Skal dine medarbejdere udstyres med løbetøj eller sportstøj, så finder du det hele hos PRO-mote. Vi har et kæmpe udvalg af funktionelle og smarte løbe T-shirts, løbeshorts, løbe-tees og løbetights samt sportstrøjer og løbesæt. Vi tilbyder den eftertragtede Craft-serie, men vi har også andre lækre brands i sortimentet.

Løbetøj

Om du er nybegynder, øvet eller elite udøver, så kig her. Her finder du løbetøj med lette funktionelle og ergonomiske formet beklædning, som skaber de optimale betingelser for ydeevne og velvære.

Løbetøj med logo

Priseksempler på firmaløbetøj

Design dit eget firmaløbesæt
Vi har et unikt antal muligheder for at sammensætte de sæt der passer din virksomhed.
Vælg farver, logo og meget andet i vores shop.
Firmaløbetøj

Køb sættet

Craft Løbecap

Klassisk cap med fleksibel pasform. Perfekt for eksponering af klub-, sponsor- og firmalogo.

 • Fleksibel pasform
 • God åndbarhed
 • God plads til logoer
 • Miljøvenlig
 • Flere farver
 • 100 % polyester
 • Craft logo - tone i tone
 • Unisex
Craft Løbecap kr. 96,00 ex. moms
Craft Løbesko dame/herre

Løbesko med effektiv ventilation og god fleksibilitet. Perfekt til både interval og lange distancer.

V150 Engineered løbesko har en luftig overdel i teknisk avanceret mesh, der giver fremragende ventilation under intensive løbeture.
 • Overdel i teknisk avanceret mesh
 • V Energy Foam i mellemsalens forreste del
Craft Løbesko dame/herre kr. 599,00 ex moms
Craft Løbecap

CORE Unify Training Tee fås i flere stærke farver. Sikre optimal effekt for dig og dit brand

Designet til aktive, der værdsætter stor komfort og god kvalitet, t-shirtn er fremstillet af blødt og funktionelt genbrugspolyester. Derudover har t-shirten buede sidesømme foran for atletisk, moderne look.
 • Genbrugspolyester
 • Buede sidesømme
 • Fås i flere farver
Craft løbetee kr. 129,00 ex.moms
Image

Specialdesignet firmaløbetøj
med logo

Med denne kollektion vil vi vise specialdesignede artikler indenfor al sport. Special Design betyder, at produkterne får deres eget unikke udtryk allerede før produktion. Her kan man styre bl.a. indfarvning af tekstiler, detaljer og logomærkning, som ikke kan lade sig gøre når produktet er færdigt. Du kan med andre ord få et helt unikt og specialdesignet produkt i JERES design.
Image

Accessories

Her finder du spændende tilbehør til løbesport.

Image
Image
Save the World

We care

Vi skaber de bedste produkter til vores kunder, mens vi minimerer vores miljøpåvirkning! Vi er forpligtet til at øge brugen af mere bæredygtige materialer i vores fremstillingsprocesser og produkter. Samtidig er vi drevet af en bæredygtig tankegang i hele designprocessen- udvikling af produkter i høj kvalitet, som ikke behøver at udskiftes så ofte, og som kommer i klassiske, tidløse farvevarianter med lang livscyklus.

Lækkert løbetøj med logo gør jeres firma synligt

Løbetøj med logo er en god måde at gøre jeres firma synligt på. Mange medarbejdere snører gerne løbeskoene efter endt arbejdsdag, så hvorfor ikke tilbyde dem noget lækkert løbetøj med jeres firmalogo? Hos Pro-mote har vi masser af sportstøj og løbetøj i god kvalitet, som du selv kan være med til at designe, og som virker motiverende – både på jeres medarbejdere og på lysten til at være aktiv i fritiden.

Firmaløbetøj til arrangementer som DHL-løbet

Fællesskab, motion, sundhed og aktive medarbejdere er nøgleord for mange virksomheder. Gennem fælles sportsaktiviteter kan I som firma være med til at skabe en positiv holdånd, der også rækker ud over de timer, medarbejderne tilbringer på arbejdspladsen. Og her er sportstøj og løbetøj med firmalogo et oplagt valg, der kan styrke jeres fællesskab. Vi har et stort udvalg af firmaløbetøj – både til fritidsaktiviteter og til firmaarrangementer som f.eks. DHL-løbet, hvor det både ser vildt godt ud og styrker sammenholdet i teamet, når hele holdet bærer det samme firmaløbetøj med logo.

Løbetøj og sportstøj med firmalogo er en god julegave

Hos Pro-mote kan I designe jeres helt eget firmaløbesæt. Dyk ned i vores kæmpe udvalg og find det træningstøj, der passer lige præcis til jeres markedsføring og medarbejdere! At give medarbejderne løbetøj og sportstøj med firmalogo i julegave er også en god idé, og I kan vælge mellem en lang række løbe T-shirts, løbebukser, løbetights, toppe, caps, løbesko, løbejakker og andet træningstøj med firmalogo. Vi fører både det populære løbemærke Craft og flere andre sportbrands.


Tag et kig i vores katalog og se udvalget af løbebukser, løbeshorts løbetees og løbejakker
– de mangler jo kun jeres firmalogo!

Se vores kataloger her

Firma løbetøj og sportstøj

Firma løbetøj og sportstøj

Bliv klar til DHL-stafetten og andre sportsaktiviteter med virksomheden. Vi har hele Craft serien, men også mange andre lækre sportsmærker. Det brede udvalg sikrer, at der er noget til enhver smag.
Se katalog her
Alt til Forårets - og Sommerens Events!

Alt til Forårets - og Sommerens Events!

Se vores Event katalog, vi håber du bliver inspireret, til de mange forskellige udendørs aktiviteter, som foråret- og sommeren forhåbentligt byder på.
Se katalog her

Har i særlige behov til jeres events? Vi står klar til at hjælpe!

Detaljer

Alle priser er ex. moms og AB lager. Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer.