Telefon: 70270023

Firma løbe- og sportstøj

Sæsonen for løb og udendørs sportsaktiviteter er startet!


Skal dine medarbejdere udstyres med løbetøj eller sportstøj, så finder du det hele hos PRO-mote. Vi har et kæmpe udvalg af funktionelle og smarte løbe T-shirts, løbeshorts, løbe-tees og løbetights samt sportstrøjer og løbesæt. Vi tilbyder den eftertragtede Craft-serie, men vi har også andre lækre brands i sortimentet.

Det er afgørende at din virksomhed bliver eksponeret på den helt rette måde. Løbe- og sportstøj af høj kvalitet i moderne styles og populære farvenuancer, vil med garanti kunne sprede glæde og styrke sammenholdet blandt dine medarbejdere. Hvad end det gælder motionsløb, turneringer eller andre udendørs sportsaktiviteter, så giver en ens profil et professionelt indtryk af virksomheden.

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi er derfor specialister indenfor profilering. Ønsker du løbetrøjer med tryk, firmalogo på tights og drikkedunke, løbe T-shirts med tryk eller anden synlig branding til sportsbegivenheder i firmaregi, kan vi også klare det. Få inspiration i nedenstående kataloger med sportstøj til virksomheder, og bliv klar til DHL-stafetten, det lokale motionsløb eller andre sportsaktiviteter.
Et varmt tilbud!

Firma løbetøj og sportstøj

Bliv klar til DHL-stafetten og andre sportsaktiviteter med virksomheden. Vi har hele Craft serien, men også mange andre lækre sportsmærker. Det brede udvalg sikrer, at der er noget til enhver smag.
Se katalog her
Orrefors Jernverk

Alt til Forårets- og Sommerens Events!

Se vores Event katalog, vi håber du bliver inspireret, til de mange forskellige udendørs aktiviteter, som foråret- og sommeren forhåbentligt byder på.
Se katalog her

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.