Telefon: 70270023

Kampagner

Hos PRO-mote har vi et væld af forskellige, spændende kampagner, som du bestemt ikke vil gå glip af. Med vores specielle kampagner kan du gøre en god handel og få et godt tilbud, du kan nyde godt af i virksomheden. Vores kampagner med udvalgte varer varieres løbende, og derfor tager vi forbehold for evt. udsolgte varer. Desuden er de enkelte kampagner gældende, så længe lager haves – så vent ikke for længe med at foretage dit køb.
Mangler I Firmajakker?

Mangler I Firmajakker?

Er du på udkig efter lækre jakker til profilering af dit firma ? Se vores store udvalg her !
Se katalog her
Hvad du ønsker skal du få!

Hvad du ønsker skal du få!

Vi kører iøjeblikket en lækker kampagne på disse håndklæder. Se udvalget her!
Se katalog her
Et varmt tilbud!

Et varmt tilbud!

Vi går en koldere tid i møde - en oplagt ide til en firmajulegave, er vores lækre plaid. Se den her !
Se katalog her
Orrefors Jernverk

Orrefors Jernverk

Vælg mellem støbejernspande -stegepande eller kasserolle. Sæt i 100% støbejern uden kemisk behandling. Let at rengøre og kan bruge på alle typer kogeplader. Se her!
Se katalog her
Webcam covers

Webcam covers

Kig nærmere på vores kampagne med ultratynde webcam covers, hvis du ønsker at beskytte dig selv og dine medarbejdere, mens I færdes på nettet. Med et webcam cover er din linse på computeren eller iPad’en dækket døgnet rundt, og du kan slippe for bekymringen om at blive overvåget i privatlivet eller på arbejdspladsen. Disse webcam covers er så tynde, at du ikke lægger mærke til dem, og de påtager sig ikke unødig opmærksomhed på computeren eller din tablet.

Pris eksempel: Ved 1000 stk. inkl. 1-farvet tryk på webcam coveret samt 4 + 4 farvet tryk på kort leveret pakket i enkelt styks pose: KR. 6,95. Opstart KR. 495,00. Alle priser er ex. moms.
Kontakt os
Wally & Whiz gourmet-vingummi i flow pack

Wally & Whiz gourmet-vingummi i flow pack

Har du et arbejde, der kræver, at du ofte skal have møder eller deltage i messer eller konferencer, så skal du kigge nærmere på vores lækre gourmet-vingummi i en handy flow pack. Du har mulighed for at få et privat label på vingummipakkerne, så du kan dele pakkerne ud til møder, messer eller konferencer og udstråle professionalitet. Giv kunderne et godt indtryk og stil samtidig den søde tand med gourmet-vingummier.

Pris eksempel: Ved 2500 stk. med private label, 7 gram: KR. 3,50. Opstart KR. 995,00. Alle priser er ex. moms.
Kontakt os
Handgel / Alcogel 50 ml. incl. logo label


Handgel / Alcogel 50 ml. incl. logo label
Alcogel / Hand gel med 70% alkohol i 50 ml PET-flaske er det perfekte produkt til håndsprit på en hurtig og effektiv måde! Indeholder en formel af både E-vitamin og glykoserin, der fugter.

Alcogel desinficerer hurtigt og dræber 99,9% af bakterierne. Alt sammen for god håndhygiejne.

Antiviral og antibakteriel effekt i overensstemmelse med gældende standarder, EN 14476 (antiviral) og EN 1550 (antibakteriel).
Sikkerhedsdatablade er tilgængelige for rekvisition.Lev.tid: ca. 4-6 uger efter godkendt lay -out (kan leveres med express levering mod tillæg).
Ved 500   stk - KR. 15,95
Ved 1000 stk. -KR. 12,95
Ved 2000 stk. -KR. 10,95
Ved 5000 stk. -KR. 9,90

 Alle priser er excl. moms ab lager.


Skindbag – 100-års Jubilæum
Eksklusive skind weekendbag i kalveskind. Bærehanke i skind samt medfølgende skulderrem. Perfekt til weekendophold eller forretningsrejser.
Senest dato for bestilling 30/06-21, til levering fra start november.
Ved min 50 stk. tilbyder vi også logoprægning på tasken inklusivt i prisen.
Størrelse: 50 x 27 x 27 cm
Farve: Kastanjebrun
Vejl. udsalgspris: 1799,- inkl. moms

Hold varmen med Rosendahl!

I denne kolde tid er det ekstra vigtig at vi holder på varmen.
Det kan nu lade sig gøre i bogstaveligste forstand med Rosendahl termoflaske ”To Go” med kop.Den populære termoflaske med soft-touch silikonebånd i off-white kan vi tilbyde Jer til:

KUN: 199,00 kr. pr. stk. incl. gravering af logo og individuelt navn. ved min. 10 stk. – SPAR 40 %! Ex. moms og forsendelsesomkostninger.

I år forventer vi at skulle sende ekstraordinært mange påskegaver hjem til private. Derfor tilbyder vi en løsning, som er nem og enkel for jer:
For 79 kr. + moms pakker og sender vi påskegaven direkte hjem til jeres modtagere.

Vi kan også pakke termoflasken i en pæn gavepose, så den tager sig endnu mere eksklusiv ud. Pris bare 15,00 kr.

Tilbuddet gælder til om med den 7. april 2021.

Alle priser er excl. moms ab lager.


Kampagne priser på drikkeflasker!

 

Vi køre nu kampagne på vores meget populære drikkeflaske – som nu også er kommer i glas og aluminium.

 

Priserne er incl. 1-farvet tryk – spørg for trykformat eller flere farvet tryk eller som noget helt nyt digital rundtryk!

 

Alle priser er excl. opstart, fragt samt moms.

JUNA Plaid – blød og varm.

Hvis ikke tiden lige nu er til hjemmehygge i sofaen, med en god bog, en kop te og svøbt ind i en lækker plaid fra JUNA, ja så ved jeg ikke hvornår det skal være.

Og når man så ovenikøbet kan købe plaiden med et flot personligt touch (i form af en kunstlæder tag) til under halv pris.

KUN: 199,00 kr. pr. stk. incl. gravering af tag  ved min. 10 stk. – normal pris 445,00 !

Ex. moms og forsendelsesomkostninger.

I år forventer vi at skulle sende ekstraordinært mange påskegaver hjem til private. Derfor tilbyder vi en løsning, som er nem og enkel for jer:
For 79 kr. + moms pakker og sender vi påskegaven direkte hjem til jeres modtagere.

 Vi kan også pakke termoflasken i en pæn gavepose, så den tager sig endnu mere eksklusiv ud. Pris bare 15,00 kr.

Tilbuddet gælder til om med den 5. april 2021.

Alle priser er excl. moms ab lager.

PRO-mote hjælper med unikke produkter til virksomheden

Leder du efter flere muligheder, hvorpå du kan markedsføre din virksomhed på en fed måde, så skal du tage et kig på vores gode udvalg af diverse profilbeklædning, promotionsartikler og firmagaver til bl.a. kunder og leverandører. Hos PRO-mote har vi også en unik løbekampagne med kvalitetsrigt løbetøj, så du kan tilbyde dine medarbejdere lækkert løbetøj med mulighed for tryk med firmalogo.

Ring til os på tlf. 70 27 00 23, send en e-mail til info@pro-mote.dk eller skriv via vores kontaktformular nedenfor, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra os. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af nye produkter til det danske erhvervsliv.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.