Kampagner

Hos PRO-mote har vi et væld af forskellige, spændende kampagner, som du bestemt ikke vil gå glip af. Med vores specielle kampagner kan du gøre en god handel og få et godt tilbud, du kan nyde godt af i virksomheden. Vores kampagner med udvalgte varer varieres løbende, og derfor tager vi forbehold for evt. udsolgte varer. Desuden er de enkelte kampagner gældende, så længe lager haves – så vent ikke for længe med at foretage dit køb.

På siden finder du kampanger, der er velegnet, hvis du ønsker at markedsføre din virksomhed med produkter som bæredygtige kuglepenne eller gourmet-vingummi. Vi har også en kampagne til dig, der ønsker at øge privatlivets fred med webcam covers, ligesom vi har en kampagne med en Rosendahl-gaveæske til den kvalitetsbevidste on-the-go.


Rosendahls to-go-kop og -flaske 

Er du på udkig efter et rigtig godt tilbud, så kig nærmere på vores to-go-kop samt flaske fra det anerkendte brand Rosendahl, der begge er skabt til at ligge særdeles godt i hånden med deres skridsikre greb. Tag din Rosendahl to-go-kop eller -flaske med, når det er tid til en hyggelig walk-and-talk i frokostpausen, en stille stund eller når du skal på farten om morgenen. Trykknapfunktionen gør, at de begge kan åbnes med én hånd, og så har de begge en 360 graders åbning, så du kan drikke fra alle sider. Koppen og flasken leveres i en fin gaveæske.

Din pris er KR. 162,00 ex. moms – Normalprisen er KR. 200,00 ex. moms.

 

 

Webcam covers 

Kig nærmere på vores kampagne med ultratynde webcam covers, hvis du ønsker at beskytte dig selv og dine medarbejdere, mens I færdes på nettet. Med et webcam cover er din linse på computeren eller iPad’en dækket døgnet rundt, og du kan slippe for bekymringen om at blive overvåget i privatlivet eller på arbejdspladsen. Disse webcam covers er så tynde, at du ikke lægger mærke til dem, og de påtager sig ikke unødig opmærksomhed på computeren eller din tablet.

Pris eksempel: Ved 1000 stk. inkl. 1-farvet tryk på webcam coveret samt 4 + 4 farvet tryk på kort leveret pakket i enkelt styks pose: KR. 6,95. Opstart KR. 495,00. Alle priser er ex. moms.


Wally & Whiz gourmet-vingummi i flow pack 

Har du et arbejde, der kræver, at du ofte skal have møder eller deltage i messer eller konferencer, så skal du kigge nærmere på vores lækre gourmet-vingummi i en handy flow pack. Du har mulighed for at få et privat label på vingummipakkerne, så du kan dele pakkerne ud til møder, messer eller konferencer og udstråle professionalitet. Giv kunderne et godt indtryk og stil samtidig den søde tand med gourmet-vingummier.

Pris eksempel: Ved 2500 stk. med private label, 7 gram: KR. 3,50. Opstart KR. 995,00. Alle priser er ex. moms.

 

 

 

PRODIRs Grønne kuglepenne

Hvis du leder efter et bæredygtigt valg, når det gælder kuglepenne, så vil PRODIRs grønne kuglepenne helt sikkert være noget for dig. PRODIR er kendt for deres kvalitetsbevidste kuglepenne med tryk, og nu har de også produceret en miljøvenlig variant i genbrugsplast – stadig i den samme gode kvalitet. Vær med til at sætte et statement og vælg en bæredygtig kuglepen til konferencen eller messen.

 Se katalog her

PRO-mote hjælper med unikke produkter til virksomheden 

Leder du efter flere muligheder, hvorpå du kan markedsføre din virksomhed på en fed måde, så skal du tage et kig på vores gode udvalg af diverse profilbeklædning, promotionsartikler og firmagaver til bl.a. kunder og leverandører. Hos PRO-mote har vi også en unik løbekampagne med kvalitetsrigt løbetøj, så du kan tilbyde dine medarbejdere lækkert løbetøj med mulighed for tryk med firmalogo.

Ring til os på tlf. 70 27 00 23, send en e-mail til info@pro-mote.dk eller skriv via vores kontaktformular nedenfor, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra os. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af nye produkter til det danske erhvervsliv.