Skip to main content

Kampagner

Hos PRO-mote har vi et væld af forskellige, spændende kampagner, som du bestemt ikke vil gå glip af. Med vores specielle kampagner kan du gøre en god handel og få et godt tilbud, du kan nyde godt af i virksomheden. Vores kampagner med udvalgte varer varieres løbende, og derfor tager vi forbehold for evt. udsolgte varer. Desuden er de enkelte kampagner gældende, så længe lager haves – så vent ikke for længe med at foretage dit køb.
Webcam covers

Webcam covers

Kig nærmere på vores kampagne med ultratynde webcam covers, hvis du ønsker at beskytte dig selv og dine medarbejdere, mens I færdes på nettet. Med et webcam cover er din linse på computeren eller iPad’en dækket døgnet rundt, og du kan slippe for bekymringen om at blive overvåget i privatlivet eller på arbejdspladsen. Disse webcam covers er så tynde, at du ikke lægger mærke til dem, og de påtager sig ikke unødig opmærksomhed på computeren eller din tablet.

Pris eksempel: Ved 1000 stk. inkl. 1-farvet tryk på webcam coveret samt 4 + 4 farvet tryk på kort leveret pakket i enkelt styks pose: KR. 9,95. Opstart KR. 495,00. Alle priser er ex. moms.
Kontakt os
Wally & Whiz gourmet-vingummi i flow pack

Wally & Whiz gourmet-vingummi i flow pack

Har du et arbejde, der kræver, at du ofte skal have møder eller deltage i messer eller konferencer, så skal du kigge nærmere på vores lækre gourmet-vingummi i en handy flow pack. Du har mulighed for at få et privat label på vingummipakkerne, så du kan dele pakkerne ud til møder, messer eller konferencer og udstråle professionalitet. Giv kunderne et godt indtryk og stil samtidig den søde tand med gourmet-vingummier.

Pris eksempel: Ved 2500 stk. med private label, 7 gram: KR. 3,50. Opstart KR. 995,00. Alle priser er ex. moms.
Kontakt os
Handgel / Alcogel 50 ml. incl. logo label


Handgel / Alcogel 50 ml. incl. logo label
Alcogel / Hand gel med 70% alkohol i 50 ml PET-flaske er det perfekte produkt til håndsprit på en hurtig og effektiv måde! Indeholder en formel af både E-vitamin og glykoserin, der fugter.

Alcogel desinficerer hurtigt og dræber 99,9% af bakterierne. Alt sammen for god håndhygiejne.

Antiviral og antibakteriel effekt i overensstemmelse med gældende standarder, EN 14476 (antiviral) og EN 1550 (antibakteriel).
Sikkerhedsdatablade er tilgængelige for rekvisition.Lev.tid: ca. 4-6 uger efter godkendt lay -out (kan leveres med express levering mod tillæg).
Ved 1000 stk. -KR. 16,95
Ved 3000 stk. -KR. 13,95
Ved 5000 stk. -KR. 12,55
Ved 10.000 stk. - KR.11,75
Opstart KR. 595,00
 Alle priser er excl. moms ab lager.

PRO-mote hjælper med unikke produkter til virksomheden

Leder du efter flere muligheder, hvorpå du kan markedsføre din virksomhed på en fed måde, så skal du tage et kig på vores gode udvalg af diverse profilbeklædning, promotionsartikler og firmagaver til bl.a. kunder og leverandører. Hos PRO-mote har vi også en unik løbekampagne med kvalitetsrigt løbetøj, så du kan tilbyde dine medarbejdere lækkert løbetøj med mulighed for tryk med firmalogo.

Ring til os på tlf. 70 27 00 23, send en e-mail til info@pro-mote.dk eller skriv via vores kontaktformular nedenfor, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra os. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af nye produkter til det danske erhvervsliv.