Telefon: 70270023
JOYFUL Giftcard Plus

JOYFUL Giftcard - Gaven du selv må vælge

Er du på udkig efter den ultimative løsning, når det kommer til gavekort? Så skal du kigge nærmere på Joyful Giftcard Plus her hos PRO-mote. Joyful Giftcard er et koncept, hvor du giver modtageren af gaven mulighed for selv at navigere i, hvad vedkommende vil have på Joyfulgifts.dk, f.eks. når der skal gives firmagave eller firmajulegave.

Et Joyful Giftcard er en genial og enkel gaveløsning, hvor alle parter bliver glade – og så er det til at forstå.

Hos Joyfulgifts.dk finder du populære mærker som Craft, Rosendahl, Kosta Boda, Clinique og mange flere – med andre ord et væld af forskellige mærker. Du kan desuden vælge imellem produkter i kategorierne ”Hjem & køkken”, ”Seng & bad” samt ”Sport og fritid”, så der er noget for enhver smag.

Allerede inden du bestiller, har du ovenikøbet mulighed for at tjekke udvalget af gaver ud i de forskellige priskategorier.

Du skal bare taste f.eks. ”TEST400” ind på forsiden som kortnummer, og så kan du se det store udvalg af gaver til en værdi af 400 kr. Der er 25 forskellige gaver at vælge imellem i de forskellige kategorier. Se nedenfor hvad du skal taste ind i priskategorierne.

250 DKK

”TEST250”

400 DKK

”TEST400”

560 DKK

”TEST560”

800 DKK

”TEST800”

Mange fordele ved køb af Joyful Giftcard

Ved at købe et Joyful Giftcard slipper du for logistikken – du skal blot købe et gavekort med få klik, og så får modtageren af gaven mulighed for at vælge lige den gave, vedkommende ønsker. Vi sørger for forsendelsen af gaven. Husk at du for hvert gavekort, du køber, får en gratis gave med i købet.

Du kan vælge mellem 10 forskellige gaver, som du kan kigge nærmere på i vores katalog. Se kataloget her.

Gaverne har hver en værdi på op til 200 kr.


Sådan bestiller du nemt og enkelt dit gavekort:

  1. Bestil kort hos PRO-mote A/S. Vi leverer kortet inden for 3 hverdage.
  2. Giv kortet til modtageren.
  3. Modtageren af kortet går ind på Joyfulgifts.dk, logger ind med kortkoden og vælger sin gave.
  4. Gaven leveres inden for 7 arbejdsdage til en glad modtager.


PRO-mote er din vej til enkle gaveløsninger

Vi hos PRO-mote står klar, når gaven skal klares – hvad enten der er tale om firmajulegaver, firmagaver eller gaver til forretningsforbindelser. Foruden Joyful Giftcards har vi også et koncept med Vælg Selv Shop, hvor modtageren af din gave har mulighed for selv at vælge sin gave blandt mange kvalitetsrige produkter. Vi kan også tilbyde lækre påskegaver, som du kan forkæle dine medarbejdere med. PRO-mote er altså stedet for dig, som ønsker at give den perfekte gave – nemt og bekvemt. Husk at det koster 35 kr. pr. kort i fragt, når du køber et Joyful Giftcard.

Hvis du har spørgsmål til Joyful Giftcard eller vores andre gaveløsninger, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at få uddybet deltaljer om vores gaveløsninger.

Giv os et kald på tlf. 70 27 00 23, skriv til vores mail info@pro-mote.dk eller via vores kontaktformular nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.
Image

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.